Een nieuwe start door glasschade

Een nieuwe start door glasschade

Broken windowHet is vervelend, maar in sommige gevallen kan glasschade niet voorkomen worden. Denk maar eens aan de kinderen uit de buurt die met een bal aan het spelen zijn. Al spelend kan het wel eens mis gaan en dan is er toch dat moment dat de bal door de ruit gaat. In plaats van het probleem, kan ook de positieve kant bekeken worden. Want door deze gebeurtenis leert u al zoekend de nieuwe mogelijkheden die er vandaag de dag zijn.

Aandachtspunten na glasschade

Na het in kaart brengen van de situatie kan de rotzooi opgeruimd worden. Hierbij willen we graag als tip geven om een foto te maken van de situatie voordat u begint. Dit kan als bewijs gebruikt worden wanneer de verzekering daarom vraagt. Na het opruimen van de glasscherven begint pas echt de grote uitdaging. Echter is het handig als eerst contact op te nemen met uw verzekering. In veel gevallen zal er maar één telefoontje nodig zijn om uw positie te weten. Want wanneer een gedeelte door de verzekering vergoed zal worden, is dat mooi meegenomen. Na het beoordelen van uw budget, zal de zoektocht beginnen naar het bedrijf die de nieuwe ruit zal plaatsen. Echter kan er in deze fase veel gebeuren. Want voor welk glassoort zou u kiezen? Dubbelglas komt veel voor en biedt extra veiligheid. Daarnaast is er ook een speciaal soort glas dat als zonwering functioneert of een speciaal soort glas dat het geluid dempt. Tot slot kunt u natuurlijk ook kiezen voor een betere isolatie met HR++ glas. Want energie besparen willen we allemaal.
Schade aan de ruit is niet altijd te voorkomen, maar de oplossing waarvoor u kiest kan zeker zorgen voor een positieve verandering.Call Now Button