ClickCease

Glas plaatsen in Leiden

Neem contact op

U bent trots op uw woning in Leiden. Logisch dus, dat u ook op het gebied van vensters voor topkwaliteit kiest die niet alleen voor voldoende lichtinval, maar ook voor optimaal comfort zorgen.  Op het gebied van beglazing zijn de afgelopen jaren tal van innovaties doorgevoerd, die er onder andere voor kunnen zorgen dat uw jaarlijkse energierekening een flink stuk naar beneden kan worden bijgesteld. De meest populaire versie is in dat kader isolatieglas wat uit twee lagen bestaat waartussen droge lucht  of gas is aangebracht.

Uitstekende vakkennis inzake glas plaatsen

Ons glasbedrijf heeft reeds vele jaren ervaring op het gebied van glas plaatsen. We staan erom bekend dat we in Leiden ruiten van hoogwaardige kwaliteit in de kozijnen plaatsen en een hoogwaardige service bieden aan al onze klanten. Vanzelfsprekend kunt u bij ons kiezen uit een breed assortiment van verschillende glassoorten, zodat we naadloos aan al uw specifieke wensen op het gebied van glas tegemoet kunnen komen. Wilt u vrijblijvend advies over de mogelijkheden van nieuw glas plaatsen in uw woning, dan nemen onze experts graag op vakkundige wijze de verschillende mogelijkheden met u door.

Bedenk wat het doel is van het glas dat u wilt plaatsen

Voordat u aan de slag gaat met het plaatsen van nieuw glas, is het belangrijk om voor uzelf na te gaan wat het doel hiervan is. Wilt u de isolatiewaarde van uw woning verbeteren? Kies in dat geval voor HR+, HR++ of zelfs HR+++ isolatieglas. Vergelijk in dit geval de U-waarde van de ruiten. Het kan echter ook voorkomen dat u een ander type glas wenst, om de zon buiten uw woning te kunnen houden in de zomer. Ideaal, wanneer uw woning erg snel warm wordt. In zo’n geval is zonwerend glas de beste oplossing. Kijk hierbij goed naar de LTA/ZTA-waarde. Een derde optie is dat u de veiligheid wilt verbeteren. Dit kan door te kiezen voor veiligheidsglas, maar bijvoorbeeld ook door te gaan voor draadglas. Afhankelijk van de ruimte waar u het glas gebruikt.

Laat u adviseren door de glaszetter in Leiden

Om een weloverwogen keuze te kunnen maken bij het vervangen van ruiten, is het verstandig om u te laten adviseren. Onze glaszetter in Leiden heeft kennis over tal van verschillende soorten glas. Door de voor- en nadelen van de diverse glassoorten voor u op een rijtje te zetten, helpen we u op weg. Heeft u een keuze kunnen maken? In geval is glas plaatsen voor onze ervaren glaszetters een fluitje van een cent!

Welke glassoorten plaatsen wij?

Bij glas plaatsen starten wij met een inventarisatie van uw wensen. Op basis van deze wensen adviseren we u graag persoonlijk over de glassoorten die hier het beste op aansluiten. In de basis is glas plaatsen voor ieder type glas hetzelfde: wij passen ons graag aan uw wensen aan! Ook kunnen we u vooraf meer vertellen over de haalbaarheid van uw wensen. Wist u bijvoorbeeld dat HR glas niet altijd geplaatst kan worden in een raam met draaiing? Glassoorten die wij onder andere plaatsen zijn HR, HR+, HR++ en triple glas, glas in lood, veiligheidsglas en draadglas. Neem eens contact met ons op, we zijn 24/7 bereikbaar!

Waarom kiest u voor ons?

Glasschade repareren

Glas vervangen

Vakkundig glaszetten

Nieuw glas plaatsen

24/7 voor spoed

Wij zijn beschikbaar voor alle glaszetters werkzaamheden

Spoed? 24/7 bereikbaar!

Veel glassoorten

Vakkundige hulp

Snel plaatsen van nieuw glas

Menu
Call Now Button