ClickCease

Perfect resultaat met de glashandel in Leiden

Neem contact op

Is er een bal door de ruit gegaan? Of heeft u door de storm schade aan uw glas-in-lood raam? Dan heeft u een echte vakman nodig om het glas te repareren of vervangen. Bel daarom direct de glashandel in Leiden. Wij behalen altijd een perfect resultaat!

Profiteer van de kennis van de glashandel in Leiden

Elk type glas is weer anders. Bij uw woonkamer heeft u misschien isolerend dubbelglas en boven de keukendeur prijkt een bijzondere glas-in-lood ruit. De glashandel in Leiden weet alle soorten ramen te vervangen of herstellen. Uw glas-in-lood raam brengen wij weer terug in de originele staat en het kapotte raam van uw schuurtje vervangen wij gewoon voor een nieuwe. Onze vakmensen gaan hierbij zeer professioneel en nauwkeurig te werk. Van de opgelopen schade is geen enkel spoor meer te ontdekken.

Glas nodig voor een nieuwbouwwoning?

glashandel leidenDe glashandel in Leiden staat niet alleen voor u klaar als uw ruit kapot is. Ook als u een nieuw kantoor krijgt of een nieuwbouwwoning laat bouwen, kunt u onze vakmensen inhuren. Wij zijn er niet alleen om het glas te plaatsen, maar wij voorzien u tevens van professioneel advies. Want soms is het lastig om zelf te bepalen welk type glas het beste bij uw situatie past. Met goed advies maakt u altijd de juiste keuze.

Heeft u een kapotte ruit of wilt u glas laten plaatsen in uw nieuwbouwwoning? Neem dan vrijblijvend contact op met de glashandel in Leiden of maak meteen een afspraak!

Waarom kiest u voor ons?

Glasschade repareren

Glas vervangen

Vakkundig glaszetten

Nieuw glas plaatsen

24/7 voor spoed

Wij zijn beschikbaar voor alle glaszetters werkzaamheden

Spoed? 24/7 bereikbaar!

Veel glassoorten

Vakkundige hulp

Snel plaatsen van nieuw glas

Menu
Call Now Button