ClickCease

Vakkundige glasreparatie in Leiden

Neem contact op

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Voor u het weet is er een bal door uw ruit gevlogen of heeft u schade dat is veroorzaakt door extreme weersomstandigheden. U wilt natuurlijk niet lang blijven zitten met een kapotte ruit. Daarom kunt u bij ons terecht voor al uw glasreparatie in Leiden.

Glasreparatie in Leiden

Heeft u schade aan een van de ramen dan is het zaak dat u direct actie onderneemt. Het lijkt misschien dat het niet direct noodzakelijk is bij een kleine barst of sterretje maar wij raden het wel aan. Hiermee voorkomt u dat het glas later helemaal uit elkaar valt in duizenden stukjes. Verder is het ook belangrijk om direct actie te ondernemen wegens veiligheid. Want met een kapotte ruit is uw huis of kantoor nu niet veilig meer tegen indringers. Verder als het slechter weer is met regen kan dit ook u huis inkomen. Hierdoor kan u last krijgen van lekkages waardoor het vocht de muren en vloeren intrekt. U kunt dit voorkomen door zo snel mogelijk een glaszetter in te schakelen.

Glasreparatie met spoed

glasreparatieIs er een spoedsituatie dan zijn onze vakmensen altijd snel ter plekke om het probleem te verhelpen. Wij bekijken de schade met een professioneel oog en zo weet u al snel of de ruit nog te repareren is of dat wij het moeten vervangen. Wij raden het sterk af om uw glas zelf te repareren omdat dit gevaarlijk kan zijn. Het glas is namelijk erg scherp en zo kunt u last krijgen van glas splinters. Daarbij maken wij gebruik van de nieuwste materialen en modernste technieken. Hierdoor mag u een perfect resultaat verwachten. Naderhand ziet u niet meer dat er ooit schade is geweest. Heeft u een kapotte ruit die gerepareerd moet worden? Neem voor glas reparatie in Leiden direct contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat het er weer uitziet als nieuw!

Verzekerd voor glasreparatie

Als u uw glas laat repareren bent u natuurlijk benieuwd of u verzekerd bent. Wij raden het aan om dit van te voren uit te zoeken. Dit is namelijk verschillend per verzekering. In principe valt glas onder de opstalverzekering maar dit is niet altijd standaard. Sommige verzekeraars bieden dit namelijk aan door een losse module. Als u een woning huurt kunt u het vaak verzekeren door uw inboedelverzekering.

Waarom kiest u voor ons?

Glasschade repareren

Glas vervangen

Vakkundig glaszetten

Nieuw glas plaatsen

24/7 voor spoed

Wij zijn beschikbaar voor alle glaszetters werkzaamheden

Spoed? 24/7 bereikbaar!

Veel glassoorten

Vakkundige hulp

Snel plaatsen van nieuw glas

Menu
Call Now Button