ClickCease

De specialist in Leiden, eerste hulp bij glasschade

Neem contact op

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Spelende buurjongetjes trappen een voetbal door het raam, bij een storm waait een flinke tak door de mooie glazen pui. We krijgen allemaal wel eens te maken met glasschade. Een ervaren specialist in glasschade in Leiden kan u snel van dienst zijn bij de  reparatie.

Hulp bij glasschade

GlasschadeDe gespecialiseerde glaszetters in Leiden zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar bij glasschade en dat is in sommige situaties geen overbodige luxe. Of het nou gaat om een tijdelijke reparatie van een barst of een complete vervanging van een ruit, de schade moet zo snel mogelijk worden gerepareerd. Uw huis in Leiden wordt snel weer beschermd tegen slecht weer en kou. En wat te denken van inbrekers? Het is van groot belang dat uw glaswerk in orde is.

Onderhoud

Ook als er geen glasschade is, staan de glaszetters in Leiden voor u paraat. Het is ook belangrijk dat u uw glaswerk goed laat onderhouden. Af en toe de ramen zemen is niet genoeg, ook de kozijnen en de zetting van het glas hebben onderhoud nodig. Daarnaast kan de glaszetter in actie komen bij het plaatsen van dubbel glas of een ander soort isolatieglas. Dus ook als de situatie niet dringend is, is het verstandig af en toe de specialist langs te laten komen.

Weer of geen weer, bij nacht en ontij, als de nood aan de man is en u te maken heeft met glasschade, bel dan één van de specialisten in Leiden. Een snelle reparatie, zorgvuldig onderhoud of installatie van modern isolatieglas, het is allemaal mogelijk. De specialist in Leiden geeft u een scherpe prijs.

Waarom kiest u voor ons?

Glasschade repareren

Glas vervangen

Vakkundig glaszetten

Nieuw glas plaatsen

24/7 voor spoed

Wij zijn beschikbaar voor alle slotenmaker werkzaamheden

Spoed? 24/7 bereikbaar!

Veel glassoorten

Vakkundige hulp

Snel plaatsen van nieuw glas

Menu
Call Now Button