Besparen door HR++ isolatieglas

Besparen door HR++ isolatieglas

In veel woningen wordt nog altijd gebruik gemaakt van enkel glas of Thermopane. Echter is er vanaf nu ook HR++ isolatieglas! Langzaam maar zeker wordt dit glas steeds bekender en dat komt voornamelijk door de mogelijkheid om te gaan besparen. Weet u al hoe dit komt?

Beter isoleren is geld besparen

Enkel glas of Thermopane werd vroeger veel gebruikt. Het is zelfs een grote kans dat in een woning die voor 1995 gebouwd is, nog altijd de eerste generatie dubbel glas is aangebracht.Bespaar energie Hierdoor werd al meer warmte behouden, dan bij enkel glas. Echter met HR++ isolatieglas is de verandering nog groter. Het glas zorgt ervoor dat de ruimte voor maar liefst 50% extra geïsoleerd zal worden. Hiermee is HR++ isolatieglas voor nu de beste generatie dubbel glas. De warmte zal langer in de ruimte blijven waardoor u minder hoeft te stoken dan normaal. Met HR++ isolatieglas kan gemiddeld 140 euro per jaar bespaard worden op de energierekening. Wat zou u doen dat geld? Daarnaast heeft HR++ isolatieglas een U-waarde die ongeveer 1,1 bedraagt. Het is bekend dat hoe lager de U-waarde is, des te beter de warmte behouden zal worden. De eerdere generaties glas hadden een U-waarde van 2,8 en in het geval van enkel glas bedroeg de U-waarde zelfs 5,8.
De nieuwste variant die zorgt voor nog meer warmtebesparing is eindelijk verkrijgbaar. Kies ook voor HR++ isolatieglas en houd de warmte in uw kamer!Call Now Button