ClickCease

Verschillende soorten raamfolies aanbrengen

Neem contact op

Glaszetter Leiden

Bent u het zat dat er telkens mensen bij uw woning naar binnen kijken? Dan kunt u raamfolie aanbrengen. Deze folie zorgt ervoor dat er nog wel licht binnen kan komen, maar dankzij de folie kan er niemand meer naar binnen kijken. Dit type folie kan echter meerdere functies hebben en dat maakt ook dat er verschillende soorten op de markt zijn. Voor onderstaande soorten raamfolie kunt u bij een glaszetter terecht.

Statische raamfolie


Dit type folie is makkelijk aan te brengen en ook weer makkelijk te verwijderen. Hierdoor kiezen veel Nederlanders ervoor om hun raam af te dekken met deze raamfolie. Statische folie plakt u zonder al te veel moeite op uw raam. Door uw raam vochtig te maken met behulp van water uit een plantenspuit blijft de folie al goed zitten.

Zelfklevende raamfolie


Deze folie kleeft direct op uw raam, waardoor het gebruik van water niet noodzakelijk is. Bent u bang dat u de folie niet direct goed opplakt? Dan is het aan te raden wel een beetje water te gebruiken. Hierdoor blijft de folie niet direct kleven op het raam en kunt u het er zo nodig nog weer van afhalen.

Zonwerende raamfolie


Zonwerende raamfolie is de dunste variant die hier genoemd wordt. Door de geringe dikte is het plaatsen ervan het meest makkelijk wanneer het raam van tevoren goed nat is gemaakt. Op een nat raam hecht de folie namelijk beter en is het ook nog eens makkelijker uit te vouwen.

Glaszetter inschakelen


Weet u niet welk type raamfolie u moet kiezen? Dan kunt u contact opnemen met een glaszetter. Hij kan u vast en zeker van informatie voorzien over de juiste folie voor op de ramen van uw woning. Bent u bang dat het plaatsen ook niet goed gaat? Dan kunt u hier de glaszetter eveneens voor inschakelen.

Wij zijn beschikbaar voor alle glaszetters werkzaamheden

Spoed? 24/7 bereikbaar!

Veel glassoorten

Vakkundige hulp

Snel plaatsen van nieuw glas

Het laatste nieuws

Wij zijn beschikbaar voor alle glaszetters werkzaamheden

Spoed? 24/7 bereikbaar!

Veel glassoorten

Vakkundige hulp

Snel plaatsen van nieuw glas

Menu
Call Now Button