ClickCease

Melkglas gebruiken in de badkamer

Neem contact op

Melkglas

Heeft u al eens overwogen om melkglas te gebruiken in de badkamer? Dit is een zeer populair type glas, die z’n populariteit dankt aan het feit dat het niet mogelijk is om door het glas te kijken. Zo geniet u van meer privacy, wanneer u bijvoorbeeld onder de douche staat. Wanneer u door het glas kijkt, zult u enkel de contouren van het lichaam van een douchend gezinslid zien. Vergelijk melkglas om deze reden met speciaal plakfolie wat vaak in de badkamer gebruikt wordt. Niet alleen biedt dit type glas u meer privacy, ook geeft het uw badkamer een moderne tint. In dit artikel leest u hier meer over.

Populariteit van melkglas groeit in Nederland

Met melkglas is het mogelijk om losse hoeken in de badkamer te creëren, Iets wat de badkamer een chique en moderne look geeft. Wanneer u bijvoorbeeld in de spiegel kijkt, ziet u niet de chaos aan shampoo- en douchegel flessen op de grond in de douchecabine. Dit wordt afgeschermd door het melkglas. Vaak is dit type glas steviger dan wanneer u plakfolie zou gebruiken op de ramen van een douchecabine. Het plakfolie kan na verloop van tijd los beginnen te raken door de hoge luchtvochtigheid in dit deel van de badkamer. Andersom is melkglas minder geschikt voor de buitenramen. Het glas heeft een beperkte isolatiewaarde.

Brede inzetbaarheid van melkglas in huis

Hoewel de badkamer de meest gebruikelijke ruimte is om melkglas te gebruiken, kan het materiaal ook in andere ruimtes goed van pas komen. Gebruik dit type glas bijvoorbeeld ook in een werk- of slaapkamer. In de slaapkamer kunt u een inloopkast van een deur met melkglas afschermen van de rest van de ruimte. Zo voorkomt u onder meer dat u vanuit uw bed in de chaotische inloopkast kijkt, Iets wat de ruimte veel drukker zou maken. Onze glaszetters in Leiden adviseren u graag over de mogelijkheden die u heeft.

Wij zijn beschikbaar voor alle glaszetters werkzaamheden

Spoed? 24/7 bereikbaar!

Veel glassoorten

Vakkundige hulp

Snel plaatsen van nieuw glas

Het laatste nieuws

Wij zijn beschikbaar voor alle glaszetters werkzaamheden

Spoed? 24/7 bereikbaar!

Veel glassoorten

Vakkundige hulp

Snel plaatsen van nieuw glas

Menu
Call Now Button