ClickCease

Hoe kan glasschade tijdens storm beperkt worden?

Neem contact op

Glasschade storm

Schade storm beperken, hoe doet u dat eigenlijk? Misschien heeft u wel eens meegemaakt dat u glasschade had na een storm, het gehoord van anderen of in het nieuws gezien. Het kan iedereen wel is overkomen en omdat het bij u nog niet is gebeurd betekent ook niet dat het nooit zal gebeuren. U kunt maar beter goed voorbereid zijn voor als het wel gebeurd! Gelukkig zijn er bepaalde stappen die u kunt nemen om de schade te beperken.

Schade storm beperken

Er zijn meerdere stappen die u kunt nemen om de schade van een storm te beperken. Het begin bij uw deuren en ramen goed dicht te doen! Het moment dat ze goed dicht zitten kunnen ze ook niet gaan klapperen door de wind en kan er niks naar binnen vliegen. Daarnaast kunt u alle losse onderdelen in uw tuin of balkon op een beschutte plek opbergen, zo kan er niks rondvliegen en mogelijk een ruit raken. Het kan natuurlijk zijn dat u al een ruit met schade had en er een storm op komst is. In deze situatie kunt u een schermdoek ophangen aan de buitenkant om de ruit beter te beschermen én binnen. De doek hangt u binnen op omdat er zo geen glas naar binnen kan vallen. Dit is natuurlijk het laatste wat u wilt!

Wanneer aan de bel trekken?

Het is altijd een slim plan om gelijk aan de bel te trekken! De gespecialiseerde glaszetter in Leiden staan namelijk niet voor niks 24/7 klaar voor u. Al gaat het om een barst in de ruit, het is belangrijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Als eerste is het van belang om het gebroken glas zo snel mogelijk te repareren, omdat het anders erg koud kan worden in huis. Daarnaast is een gebroken raam ook als een open deur voor inbrekers. Wanneer uw glas gebroken is kun inbrekers zeer eenvoudig naar binnen treden. Om dit te voorkomen is een snelle reparatie noodzakelijk.

Wij zijn beschikbaar voor alle glaszetters werkzaamheden

Spoed? 24/7 bereikbaar!

Veel glassoorten

Vakkundige hulp

Snel plaatsen van nieuw glas

Het laatste nieuws

Wij zijn beschikbaar voor alle glaszetters werkzaamheden

Spoed? 24/7 bereikbaar!

Veel glassoorten

Vakkundige hulp

Snel plaatsen van nieuw glas

Menu
Call Now Button